Over ons

AquaMetrica  is een organisatie die ontstaan is vanuit het Life Sciences spin-off project van Van Hall Larenstein. AquaMetrica bezit het intellectuele eigendom (Europees patentnummer 1449436) van biologische waterbedconditioners en ecologisch afbreekbare vinylreinigers. De door AquaMetrica geproduceerde waterbedconditioner is de enige Biologische waterbedconditioner ter wereld. 

Baanbrekend werk

AquaMetrica heeft in samenwerking met Wageningen Universiteit Researchcentrum baanbrekend werk verricht op het gebied van waterbed conditionering. De onderzoeken en praktijktesten die zijn verricht hebben het inzicht in de materie aanzienlijk vergroot. Hierdoor werd het mogelijk een hoogwaardige waterbedconditioner te ontwikkelen en te produceren op basis van biotechnologie.

Intensieve praktijkonderzoeken

Deze biologische waterbedconditioner is gedurende twee jaar aan intensieve praktijkonderzoeken onderworpen en is vervolgens in eigen productie genomen. De biologische waterbedconditioner heeft reeds 10 jaar zijn effectiviteit bewezen op de markt en krijgt uitsluitend positieve respons.